Tinder iskurepla

Deittisovellus Tinderin parhaat iskurepliikit: “Näytät ihan …

21.8.2014 — 1. -Jos oisit hirvi niin oisin hirveen rakastunut · 2. – Kumpi ahven vai lammas?- Lammas? · 3. – Hei komistus. · 4.- Oot niin hyvännäköinen, että …

Suomalaisten härskit Tinder-keskustelut – jos luet, niin se …

Suomalaisten härskit Tinder-keskustelut – jos luet, niin se tapahtuu omalla vastuulla

16.1.2023 — Tinder tarjoaa seuraa joka makuun – ”Tinderin parhaat” -niminen Facebook-sivu tuo parhaat iskurepliikit ja keskustelut yhteen paikkaan.

Parhaat iskurepliikit (@parhaatiskurepliikit) • Instagram photos …

“Ootko sä joku tikkari, kun haluaisin nuolla sua” ja muur huikeat iskurepliikit meiltä! · 765 posts · 4,960 followers · 27 following.

Tinderin parhaat – Kohokohta.com

Täältä löydät kaikki Kohokohdan kirjoitukset kategoriassa Tinderin parhaat. Tervetuloa tutustumaan artikkeleihin tarkemmin!

Hauskimmat/huonoimmat iskurepliikit – – Suomi24 Keskustelut

Hauskimmat/huonoimmat iskurepliikit – – Suomi24 Keskustelut

Anonyymi kirjoitti: Eikun “olikos sun vanhemmat jotain simpukoita ku oot tommonen limanen vittu saatana!” 6/5 toimii. Paras iskurepla maan päällä. Äänestä.

Hei!Sellaista kyselyä tässä teen, että mitkä ovat hauskimmat/huonoimmat iskurepliikit joita teille on sanottu tai mitä olette kuulleet? Tähän voi vastat…

Kertokaa iskureploja – Ylilauta

Kertokaa mulle iskureploja paskoja tai hyviä! 57 vastausta 48 käyttäjältä. 1 109827430 3 v 3 kk. 1. Tarjolla sadan prosentin talletusboonus.

TOIMIIKO ISKUREPLAT TINDERISSÄ? – YouTube

Tinderin parhaat – Ne hyvät, huonot ja järkyttävät

Tinderin Parhaat kerää yhteen hyvät, huonot, hauskat ja järkyttävät Tinder-profiilit ja keskustelut. Kuvat ovat aitoja, meille lähetettyjä kuvankaappauksia.

Keywords: tinder iskurepla, tinder iskulause, tinder iskurepliikit, iskureplat tinder, tinder iskurepliikki, parhaat tinder iskurepliikit, tinder iskureplat, iskurepliikit tinder