Samuel purola instagram

Samuel Purola (@samuelpurola) • Instagram photos and videos

@nike athlete 100m/200m. National champion x9 200m national record holder 20.45 · 137 posts · 4,641 followers · 559 following.

Samuel Purola (@samuelpurola) • Instagram-kuvat ja -videot

4 626 seuraajaa, 559 seurattavaa, 137 julkaisua.

Samuel Purola (@samuelpurola) • Instagram photos and videos

@nike athlete 100m/200m. National champion x9 200m national record holder …

Samuel Purola on Instagram: “Hyvää itsenäisyyspäivää …

776 Likes, 6 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Hyvää itsenäisyyspäivää! . . . . #mandatumlife #nike #nikerunning …

Samuel Purola on Instagram

901 Likes, 27 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “‼️2️⃣0️⃣,7️⃣9️⃣‼️ Season opener 4 vuotta vanha ennätys historiankirjoihin …

Samuel Purola on Instagram: “Kausi tuli ja meni, fiilikset hyvin …

Samuel Purola on Instagram: “Kausi tuli ja meni, fiilikset hyvin luettavissa kuvasta, mietteliäisyys, epävarmuus. Odotukset kauteen olivat kovat, mutta tällä kertaa jäätiin kauas potentiaalisesta vauhdista. Tämä oli monen asian yhteensattuma, enkä ala sitä nyt tähän väsäämään tulisi muuten ihan liikaa tekstiä😁Kuitenkin nyt on hyvin levätty viimeiset kuukaudet ja nousukunnosta on hyvä lähteä nostamaan tasoa ihan uudelle levelille! Uskon, että ensi vuonna kello näyttää jo ihan eri lukemia, kun nyt pistetään kaikki taas kuntoon😊 Kuva: @fiiliksiajahetkia…#mandatumlife #season2019 #roadto2020 #nikerunning #lidlallstars #roadtotokyo2020 #roadtoparis”

821 Likes, 37 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Kausi tuli ja meni, fiilikset hyvin luettavissa kuvasta, mietteliäisyys, epävarmuus.

821 Likes, 37 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Kausi tuli ja meni, fiilikset hyvin luettavissa kuvasta, mietteliäisyys, epävarmuus. Odotukset kauteen olivat kovat, mutta tällä kertaa jäätiin kauas potentiaalisesta vauhdista. Tämä oli monen asian yhteensattuma, enkä ala sitä nyt tähän väsäämään tulisi muuten ihan liikaa tekstiä😁Kuitenkin nyt on hyvin levätty viimeiset kuukaudet ja nousukunnosta on hyvä lähteä nostamaan tasoa ihan uudelle levelille! Uskon, että ensi vuonna kello näyttää jo ihan eri lukemia, kun nyt pistetään kaikki taas kuntoon😊 Kuva: @fiiliksiajahetkia…#mandatumlife #season2019 #roadto2020 #nikerunning #lidlallstars #roadtotokyo2020 #roadtoparis”

Samuel Purola on Instagram: “Iloinen on aina kiva olla. Eihän …

Samuel Purola Instagramissa : “Iloinen on aina kiva olla. Eihän elämä niin vakavaa ole☺️🙏🏻 Tänään oli tosi hyvä treeni, josta hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa….#mandatumlife #lidlallstars #nikerunning #roadtoparis #sunday”

659 Likes, 10 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Iloinen on aina kiva olla. Eihän elämä niin vakavaa ole☺️ Tänään oli tosi hyvä …

659 Likes, 10 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Iloinen on aina kiva olla. Eihän elämä niin vakavaa ole☺️🙏🏻 Tänään oli tosi hyvä treeni, josta hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa….#mandatumlife #lidlallstars #nikerunning #roadtoparis #sunday”

Samuel Purola ankkuroi poikien 4 x 100 metrin joukkueen …

Yleisurheilu Instagramissa : “Samuel Purola ankkuroi poikien 4 x 100 metrin joukkueen Ruotsi-ottelussa 17-vuotiaiden SE-aikaan 41,24. Aiemmin hän rikkoi ikäluokan 100 metrin SE-ajan juostuaan voiton ajalla 10,53. #yleisurheilu #ruotsiottelu2016 #samuelpurola #oulunpyrintö”

709 Likes, 0 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Samuel Purola ankkuroi poikien 4 x 100 metrin joukkueen Ruotsi-ottelussa 17-vuotiaiden …

709 Likes, 0 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Samuel Purola ankkuroi poikien 4 x 100 metrin joukkueen Ruotsi-ottelussa 17-vuotiaiden SE-aikaan 41,24. Aiemmin hän rikkoi ikäluokan 100 metrin SE-ajan juostuaan voiton ajalla 10,53. #yleisurheilu #ruotsiottelu2016 #samuelpurola #oulunpyrintö”

Samuel Purola on Instagram: “Tänään kannustamassa nuoria …

Samuel Purola Instagramissa : “Tänään kannustamassa nuoria urheilijan alkuja palkintojenjaon muodossa perinteisissä Lintulammen yleisurheilukilpailuissa, joissa myös oma juoksijan urani aikoinaan juuria kasvatteli. Oli mukava nähdä lasten nauttivan urheilemisesta.😊…#mandatumlife #lidlallstars #nike #yleisurheilu”

1074 Likes, 24 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Tänään kannustamassa nuoria urheilijan alkuja palkintojenjaon muodossa perinteisissä …

1,073 Likes, 24 Comments – Samuel Purola (@samuelpurola) on Instagram: “Tänään kannustamassa nuoria urheilijan alkuja palkintojenjaon muodossa perinteisissä Lintulammen yleisurheilukilpailuissa, joissa myös oma juoksijan urani aikoinaan juuria kasvatteli. Oli mukava nähdä lasten nauttivan urheilemisesta.😊…#mandatumlife #lidlallstars #nike #yleisurheilu”

Yleisurheilu on Instagram: “Pikajuoksija Samuel Purola haki …

Yleisurheilu Instagramissa : “Pikajuoksija Samuel Purola haki arvokasta arvokisakokemusta Glasgow´n EM-halleissa. Purola eteni 60 metrin välieriin ja oli erässään kuudes ajalla 6,74, jolla ei menty loppukilpailuun. Finaaliin pääsivät alkuerien kaksi parasta ja kaksi aikavertailusta, josta siihen vaadittiin 6,67.– Tämä oli minulle vähän ylimääräinen kisa. Alunperin EM-hallit ei ollut suunnitelmissa, eikä tänne ollut varsinaista tavoitetta. Sivusin alkuerissä viime vuoden ennätystä ja nyt juoksin alle sen. Se kertoo, että vuodessa on menty eteenpäin, Purola tuumi.Purolan seuraava tavoite on toukokuussa Yokohaman MM-viesteissä, jossa Suomen 4 x 100 metrin joukkue tavoittelee paikkaa 10 parhaan joukossa. Se toisi paikan syksyllä käytäviin Dohan MM-kisoihin. #yleisurheilu #pikajuoksu @glasgow2019athletics @samuelpurola @oulunpyrintoyleisurheilu”

1147 Likes, 2 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Pikajuoksija Samuel Purola haki arvokasta arvokisakokemusta Glasgow´n EM-halleissa.

1,147 Likes, 2 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Pikajuoksija Samuel Purola haki arvokasta arvokisakokemusta Glasgow´n EM-halleissa. Purola eteni 60 metrin välieriin ja oli erässään kuudes ajalla 6,74, jolla ei menty loppukilpailuun. Finaaliin pääsivät alkuerien kaksi parasta ja kaksi aikavertailusta, josta siihen vaadittiin 6,67.– Tämä oli minulle vähän ylimääräinen kisa. Alunperin EM-hallit ei ollut suunnitelmissa, eikä tänne ollut varsinaista tavoitetta. Sivusin alkuerissä viime vuoden ennätystä ja nyt juoksin alle sen. Se kertoo, että vuodessa on menty eteenpäin, Purola tuumi.Purolan seuraava tavoite on toukokuussa Yokohaman MM-viesteissä, jossa Suomen 4 x 100 metrin joukkue tavoittelee paikkaa 10 parhaan joukossa. Se toisi paikan syksyllä käytäviin Dohan MM-kisoihin. #yleisurheilu #pikajuoksu @glasgow2019athletics @samuelpurola @oulunpyrintoyleisurheilu”

Keywords: samuel purola instagram