Reetta hurske instagram

REETTA HURSKE (@reettahurske) • Instagram photos and …

⚡️Hurdler / Olympian / @adidas athlete ⚡️4 x Finnish Champion / National Record holder reetta.hurske@gmail.com · 486 posts · 27.3K followers · 756 following.

REETTA HURSKE (@reettahurske) • Instagram photos and …

REETTA HURSKE (@reettahurske) • Instagram photos and videos

27.2k Followers, 756 Following, 486 Posts – See Instagram photos and videos …

27.3k Followers, 757 Following, 486 Posts – See Instagram photos and videos from REETTA HURSKE (@reettahurske)

REETTA HURSKE (@reettahurske) • Instagram photos and …

OLYMPIAN & 3 x Finnish Champion ✨ @adidas reetta.hurske@gmail.com.

REETTA HURSKE on Instagram: “ MY WEBSITE IS NOW …

REETTA HURSKE on Instagram: “❕❗MY WEBSITE IS NOW OPEN❕❗..Mun nettisivut on nyt auki. 🤩 Oon pitkään miettinyt omien sivujen avaamista ja nyt ne on tehty! Iso kiitos mun ystävälle Lassi Kilpiselle, joka ammattitaidolla loihti sivut just mun toiveiden mukaan. 😊 Swaippaamalla pääset tsekkaan Lassin tietoja ja sieltä löytyy yhteystiedot, mikäli haluat itsellesi/yrityksellesi just sun näköiset sivut! 😜 Iso suositus!!..Nettisivuilta löydät tietoja musta, mun yhteistyökumppaneista sekä kilpailukalenterin. Jatkossa nettisivuille aukeaa lisää osioita, joista lisää myöhemmin. 😊Sivuilta löytyy myös yhteystiedot, joihin voi olla yhteydessä yhteistyöasioissa sekä muissakin asioissa! 🔝 ..Kiitos vielä @lkilpinen sivuista! Käykää katsomassa sivut sekä Lassin tiedot! ✨..➡️ reettahurske.fi#website #athlete #athletelife #news #adidas #tampereenkonepajat #pyrinto #sul #yleisurheilu #roadtotokyo #roadtoparis”

1654 Likes, 12 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “❕❗MY WEBSITE IS NOW OPEN❕❗ . . Mun nettisivut on nyt auki.

1,654 Likes, 12 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “❕❗MY WEBSITE IS NOW OPEN❕❗..Mun nettisivut on nyt auki. 🤩 Oon pitkään miettinyt omien sivujen avaamista ja nyt ne on tehty! Iso kiitos mun ystävälle Lassi Kilpiselle, joka ammattitaidolla loihti sivut just mun toiveiden mukaan. 😊 Swaippaamalla pääset tsekkaan Lassin tietoja ja sieltä löytyy yhteystiedot, mikäli haluat itsellesi/yrityksellesi just sun näköiset sivut! 😜 Iso suositus!!..Nettisivuilta löydät tietoja musta, mun yhteistyökumppaneista sekä kilpailukalenterin. Jatkossa nettisivuille aukeaa lisää osioita, joista lisää myöhemmin. 😊Sivuilta löytyy myös yhteystiedot, joihin voi olla yhteydessä yhteistyöasioissa sekä muissakin asioissa! 🔝 ..Kiitos vielä @lkilpinen sivuista! Käykää katsomassa sivut sekä Lassin tiedot! ✨..➡️ reettahurske.fi#website #athlete #athletelife #news #adidas #tampereenkonepajat #pyrinto #sul #yleisurheilu #roadtotokyo #roadtoparis”

REETTA HURSKE on Instagram: “Valmentajan päivä 15 …

REETTA HURSKE Instagramissa : “Valmentajan päivä🤍15 vuotta yhteistä taivalta takana. En voi sua kylliksi kiittää kaikesta siitä opista, ajasta, energiasta ja tukemisesta. Osittain sun ansiosta musta on tullut tällainen ihminen ja täysin sun ansiosta musta on tullut tällainen urheilija. 🙏🏻 Ollaan yhdessä nähty, koettu ja saavutettu upeita asioita. Kiitos 🤍▫️Olympiaraja▫️Suomen mestaruus 2019▫️Universiadi hopea 2019▫️Halli EM 4. 2019▫️ SE 7.97▫️10 aikuisten SM-mitalia▫️6 aikuisten arvokisat▫️4 nuorten arvokisat ▫️U20 EM 5. 2013, U20 MM 7. 2014, U23 EM 5. 2017#thankyou #thankyoucoach #thankscoach #yleisurheilu #aitajuoksu #hurdles #trackandfield #running #coach #teamwork #team #pyrinto”

2765 Likes, 18 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “Valmentajan päivä 15 vuotta yhteistä taivalta takana. En voi sua kylliksi kiittää …

2,764 Likes, 18 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “Valmentajan päivä🤍15 vuotta yhteistä taivalta takana. En voi sua kylliksi kiittää kaikesta siitä opista, ajasta, energiasta ja tukemisesta. Osittain sun ansiosta musta on tullut tällainen ihminen ja täysin sun ansiosta musta on tullut tällainen urheilija. 🙏🏻 Ollaan yhdessä nähty, koettu ja saavutettu upeita asioita. Kiitos 🤍▫️Olympiaraja▫️Suomen mestaruus 2019▫️Universiadi hopea 2019▫️Halli EM 4. 2019▫️ SE 7.97▫️10 aikuisten SM-mitalia▫️6 aikuisten arvokisat▫️4 nuorten arvokisat ▫️U20 EM 5. 2013, U20 MM 7. 2014, U23 EM 5. 2017#thankyou #thankyoucoach #thankscoach #yleisurheilu #aitajuoksu #hurdles #trackandfield #running #coach #teamwork #team #pyrinto”

REETTA HURSKE on Instagram: “Eilen kauden paras ja uran …

REETTA HURSKE Instagramissa : “Eilen kauden paras ja uran toiseksi paras aika 12.91 (+0,7) Jyväskylässä. Kaksi kisaa takana, eli kilpailukausi vasta alussa ja kovia kisoja on vielä edessä. 👊🏻💥Kiitos kaikille viimeaikaisista viesteistä, tsempeistä ja tuesta.🤍Kuva: Anssi Mäkinen, anselmus.net#yleisurheilu #hurdlers #hurdler #hurdles #athlete #adidas #adidasrunning #adidassuomi #season2020”

1 Likes, 69 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “Eilen kauden paras ja uran toiseksi paras aika 12.91 (+0,7) Jyväskylässä.

REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “Eilen kauden paras ja uran toiseksi paras aika 12.91 (+0,7) Jyväskylässä. Kaksi kisaa takana, eli kilpailukausi vasta alussa ja kovia kisoja on vielä edessä. 👊🏻💥Kiitos kaikille viimeaikaisista viesteistä, tsempeistä ja tuesta.🤍Kuva: Anssi Mäkinen, anselmus.net#yleisurheilu #hurdlers #hurdler #hurdles #athlete #adidas #adidasrunning #adidassuomi #season2020”

REETTA HURSKE on Instagram: “13.04 (-1,4) Fiilis tällä …

1 Likes, 69 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “13.04 (-1,4) Fiilis tällä hetkellä jossain ärsytyksen, itkun ja “se oli vaan yks …

REETTA HURSKE on Instagram: “SEASON 2021 …

3014 Likes, 28 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “SEASON 2021 ✔️ Tänään nautin täysillä kauden viimesestä kisasta ja nyt on parin …

REETTA HURSKE on Instagram: “Kakkossija eilisestä kisasta …

1 Likes, 54 Comments – REETTA HURSKE (@reettahurske) on Instagram: “Kakkossija eilisestä kisasta. ✌ Tuloksellisesti ei ihmeellistä suorittamista, …

Keywords: reetta hurske instagram