Kirsikka simberg instagram

Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) • Instagram photos and …

34.5k Followers, 2093 Following, 1936 Posts – See Instagram photos and videos from Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg)

Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) • Instagram photos and …

34.4k Followers, 2076 Following, 1930 Posts – See Instagram photos and …

Kirsikka Simberg on Instagram: “@kalsija (staying alive!)”

Kirsikka Simberg Instagramissa : “@kalsija (staying alive!)”

113 Likes, 0 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “@kalsija (staying alive!)”

113 Likes, 0 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “@kalsija (staying alive!)”

Kirsikka Simberg on Instagram: “#ootd”

Kirsikka Simberg Instagramissa : “#ootd”

120 Likes, 0 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “#ootd”

120 Likes, 0 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “#ootd”

Kirsikka Simberg on Instagram: “@marimekko w @musla.fi”

334 Likes, 1 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: …

Kirsikka Simberg on Instagram: “Naurattaa italialainen tyyli …

Kirsikka Simberg Instagramissa : “Naurattaa italialainen tyyli täällä. Siis ihmisten ja ravintoloiden tyyli ja kaikki – siis oikeesti kaikki – tavarat kaupoissa. Fontit on kiekuraisia ja Papyrus-fonttia käytetään ihan liikaa ja melkein kaikki farkut on revitty rikki ja hiekkapesty. Sisustuskaupat on lähes eksklusiivisesti sellasta upeaa Riviera Maison -stailia. Tää oli kuitenkin ihan mahtava kauppa, tällanen antiikki sekatavarakauppa, jota piti tää upea nainen sinisissä hiuksissa. Hän kääri sätkiä, poltti niitä tossa ja pelas vanhalla tietokoneella pasianssia. Ostin kolme vanhaa valkoista yöpaitaa, ne maksoi kahdeksan euroa kappale ja niissä on käsin kirjailtuja pitsikuvioita.”

170 Likes, 4 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Naurattaa italialainen tyyli täällä. Siis ihmisten ja ravintoloiden tyyli ja …

170 Likes, 4 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Naurattaa italialainen tyyli täällä. Siis ihmisten ja ravintoloiden tyyli ja kaikki – siis oikeesti kaikki – tavarat kaupoissa. Fontit on kiekuraisia ja Papyrus-fonttia käytetään ihan liikaa ja melkein kaikki farkut on revitty rikki ja hiekkapesty. Sisustuskaupat on lähes eksklusiivisesti sellasta upeaa Riviera Maison -stailia. Tää oli kuitenkin ihan mahtava kauppa, tällanen antiikki sekatavarakauppa, jota piti tää upea nainen sinisissä hiuksissa. Hän kääri sätkiä, poltti niitä tossa ja pelas vanhalla tietokoneella pasianssia. Ostin kolme vanhaa valkoista yöpaitaa, ne maksoi kahdeksan euroa kappale ja niissä on käsin kirjailtuja pitsikuvioita.”

Kirsikka Simberg on Instagram: “Me teetettiin viime kesänä …

Kirsikka Simberg on Instagram: “Me teetettiin viime kesänä tällaiset taitettavat patjat meidän kesämökin parvekkeen lavereille. Tää kangas on niin ihana ja jämäkkä — kestää kiehnäystä ja aktiivista loikoilua erinomaisesti, lisäksi se on kudottu Suomessa 💛 Patjat ja ompelutyön teki Tampereen Vaahtomuovi Oy, missä oli sairaan hyvä palvelu! He kestivät sekoiluani kun vitkastelin ja säädin aika paljon tätä tilausta tehdessä. Pidämme näitä nyt sisällä, mutta kesällä ne sirtyy takaisin parvekkeelle, kun ilmat lämpenee. Haluaisin teettää tähän sisälaverille ihan omat (oikean mittaiset) patjat, kun näistä tuli niin kivat. @johanna_gullichsen_official”

1491 Likes, 11 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Me teetettiin viime kesänä tällaiset taitettavat patjat meidän kesämökin …

1,491 Likes, 11 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Me teetettiin viime kesänä tällaiset taitettavat patjat meidän kesämökin parvekkeen lavereille. Tää kangas on niin ihana ja jämäkkä — kestää kiehnäystä ja aktiivista loikoilua erinomaisesti, lisäksi se on kudottu Suomessa 💛 Patjat ja ompelutyön teki Tampereen Vaahtomuovi Oy, missä oli sairaan hyvä palvelu! He kestivät sekoiluani kun vitkastelin ja säädin aika paljon tätä tilausta tehdessä. Pidämme näitä nyt sisällä, mutta kesällä ne sirtyy takaisin parvekkeelle, kun ilmat lämpenee. Haluaisin teettää tähän sisälaverille ihan omat (oikean mittaiset) patjat, kun näistä tuli niin kivat. @johanna_gullichsen_official”

Kirsikka Simberg on Instagram: “Viinankeittäjä”

1039 Likes, 4 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Viinankeittäjä”

Ääää kokoajan tekee vaan mieli sanoo et rakastan mun lapsiiii

3450 Likes, 11 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Ääää kokoajan tekee vaan mieli sanoo et rakastan mun lapsiiii ”

Kirsikka Simberg on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö …

Kirsikka Simberg on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @stockmanncom 🌙 Joulukuu!!! Mä rakastan Stockmannia, ja tää yhteistyö koitui vähän mun kohtaloksi, koska mun piti vaan larpata jouluostoksia ja miettiä, mitä haluaisin lahjoittaa muille, mutta sit löysin kaikkea, mitä haluaisin lahjoittaa itselleni. Erityisesti kodin valikoimasta löytyy tosi paljon ihania design klassikoita, joista haaveilla ja kirjoittaa äidil— joulupukille.Mun mielestä hyvä lahja on aina käytännöllinen, mut sit myös vähän jotenkin spesiaali. Kerään tän lisäksi stooreihin mun lahjaideat/toiveet. Hei ja vinkki: Stoccan verkkokauppa on uudistunut! Sieltä löytyy nyt tosi laajasti koko tavaratalon valikoimaa❣️KUVA 1:Vihreä lasi: @iittalaKirkas lasi: @fermlivingKaadin: @georgjensenKUVA 2:Kori: @haydesign Keittiöliinat: Casa Stockmann#stockmannstyle #stockmann”

866 Likes, 3 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @stockmanncom Joulukuu!!! Mä rakastan Stockmannia …

866 Likes, 3 Comments – Kirsikka Simberg (@kirsikkasimberg) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @stockmanncom 🌙 Joulukuu!!! Mä rakastan Stockmannia, ja tää yhteistyö koitui vähän mun kohtaloksi, koska mun piti vaan larpata jouluostoksia ja miettiä, mitä haluaisin lahjoittaa muille, mutta sit löysin kaikkea, mitä haluaisin lahjoittaa itselleni. Erityisesti kodin valikoimasta löytyy tosi paljon ihania design klassikoita, joista haaveilla ja kirjoittaa äidil— joulupukille.Mun mielestä hyvä lahja on aina käytännöllinen, mut sit myös vähän jotenkin spesiaali. Kerään tän lisäksi stooreihin mun lahjaideat/toiveet. Hei ja vinkki: Stoccan verkkokauppa on uudistunut! Sieltä löytyy nyt tosi laajasti koko tavaratalon valikoimaa❣️KUVA 1:Vihreä lasi: @iittalaKirkas lasi: @fermlivingKaadin: @georgjensenKUVA 2:Kori: @haydesign Keittiöliinat: Casa Stockmann#stockmannstyle #stockmann”

Keywords: kirsikka simberg instagram