Kirsi salo instagram

Kirsi Salo (@kirsisalo) • Instagram photos and videos

15.7k Followers, 526 Following, 881 Posts – See Instagram photos and videos from Kirsi Salo (@kirsisalo)

Kirsi Salo (@kirsisalo) • Instagram photos and videos

15.7k Followers, 523 Following, 875 Posts – See Instagram photos and videos …

Kirsi Salo (@kirsisalo) • Instagram photos and videos

15.7k Followers, 526 Following, 880 Posts – See Instagram photos and videos …

Kirsi Salo (@kirsi.salo) • Instagram-kuvat ja -videot

61 seuraajaa, 76 seurattavaa, 2 julkaisua. Katso käyttäjän Kirsi Salo (@kirsi.salo) Instagram-kuvat ja -videot.

You are my companion in life and my one true love. I will …

Kirsi Salo Instagramissa : “You are my companion in life and my one true love. I will treasure our friendship and love you today, tomorrow, and forever. I will trust and honor you. I will laugh and cry with you. I promise to have and to hold, to love and to cherish, till death us do part; according to God’s holy will. #bodychallenge #50yearmarriageinthemaking #lovethyself #bodyislove #greendiet #purethoughts #joyinhearteveryday Every day appreciate the varied beauty you are given. It is God in human form walking about. #grace”

99 Likes, 10 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “You are my companion in life and my one true love. I will treasure our friendship and love …

99 Likes, 10 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “You are my companion in life and my one true love. I will treasure our friendship and love you today, tomorrow, and forever. I will trust and honor you. I will laugh and cry with you. I promise to have and to hold, to love and to cherish, till death us do part; according to God’s holy will. #bodychallenge #50yearmarriageinthemaking #lovethyself #bodyislove #greendiet #purethoughts #joyinhearteveryday Every day appreciate the varied beauty you are given. It is God in human form walking about. #grace”

Kirsi Salo on Instagram: “Uudet kujeet mielessä!!Liikkuva kivi …

Kirsi Salo Instagramissa : “Uudet kujeet mielessä!!Liikkuva kivi ei sammaloidu vai miten se meni. Menolippu takataskussa.Nyt heittäydytään elämään all in – mentaliteetillä. Se ei pelaa, joka pelkää.Paljastuksia myöhemmin. #thisiswhatyoucamefor⚡ #inspirationleadstoaction #trust”

160 Likes, 2 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Uudet kujeet mielessä!!Liikkuva kivi ei sammaloidu vai miten se meni. Menolippu takataskussa.

159 Likes, 2 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Uudet kujeet mielessä!!Liikkuva kivi ei sammaloidu vai miten se meni. Menolippu takataskussa.Nyt heittäydytään elämään all in – mentaliteetillä. Se ei pelaa, joka pelkää.Paljastuksia myöhemmin. #thisiswhatyoucamefor⚡ #inspirationleadstoaction #trust”

Terveisiä pätkäpaastoilun maailmasta! Kun päivän eka ruoka …

Kirsi Salo on Instagram: “Terveisiä pätkäpaastoilun maailmasta! Kun päivän eka ruoka-aika koittaa, yleensä noin kahden aikaan, tältä näyttää ateria. Jotkut ajattelevat, että paastossa syntyy vain hirveä näläntunne, jota sitten kompensoidaan mässyttämällä nopeita hiilareita, kuten pastaa, pizzaa tai suklaata 😀 Mutta tältä näyttää todellisuus ainakin omalla kohdalla. Paljon ravinnerikasta, terveellistä ruokaa. Mistä se kertoo? Ehkäpä siitä, että kehon oma viisaus pääse nousemaan esille, kun sitä ei rasiteta jatkuvalla syömisellä. Ruoka-ajan koittaessa keho viestii selkeästi, mitä ravinteita se tarvitsee. Se puhuu mieliteoin. Näkisitte, kun skannaan jääkaappia kehon käskyttäessä vieressä 😀 Näitä minä himoitsen yleensä aina, kun on aika syödä. Paljon eri värejä, tuoreutta, väkeviä makuja, ei makeutta, hyviä rasvoja, lukuisia eri ravinteita. Ai että, mikä nautinto näitä on hitaasti pureskella ja aistia! 💙💥 Rajaan päivittäisen ruokailuajan noin 6 tuntiin ja loput 18 tuntia kroppa saa lepoa. Tai oikeammin, noin12 tuntia se on kiireinen sulatellen vikaa ateriaa ja vain loput 6 tuntia sille jää aikaa keskittää kaikki potku muihin lempipuuhiinsa: korjailemaan ja parantamaan vaurioitaan. Monta tuntia sinä annat kehollesi korjausaikaa, jotta pysyt terveenä ja energisenä..? 💪🌹#pätkäpaasto #intermittentfasting #rakastakehoasi #ravinteetratkaisevateikalorit✌️#vehnänoras #lehtikaali #pinaatti #ituja #parsaa #oliiveja #luomua #hapankaali #oluthiiva(b-vitamiinit) #sieniä #jakaikkeamuuta”

252 Likes, 35 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Terveisiä pätkäpaastoilun maailmasta! Kun päivän eka ruoka-aika koittaa, yleensä noin kahden …

252 Likes, 35 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Terveisiä pätkäpaastoilun maailmasta! Kun päivän eka ruoka-aika koittaa, yleensä noin kahden aikaan, tältä näyttää ateria. Jotkut ajattelevat, että paastossa syntyy vain hirveä näläntunne, jota sitten kompensoidaan mässyttämällä nopeita hiilareita, kuten pastaa, pizzaa tai suklaata 😀 Mutta tältä näyttää todellisuus ainakin omalla kohdalla. Paljon ravinnerikasta, terveellistä ruokaa. Mistä se kertoo? Ehkäpä siitä, että kehon oma viisaus pääse nousemaan esille, kun sitä ei rasiteta jatkuvalla syömisellä. Ruoka-ajan koittaessa keho viestii selkeästi, mitä ravinteita se tarvitsee. Se puhuu mieliteoin. Näkisitte, kun skannaan jääkaappia kehon käskyttäessä vieressä 😀 Näitä minä himoitsen yleensä aina, kun on aika syödä. Paljon eri värejä, tuoreutta, väkeviä makuja, ei makeutta, hyviä rasvoja, lukuisia eri ravinteita. Ai että, mikä nautinto näitä on hitaasti pureskella ja aistia! 💙💥 Rajaan päivittäisen ruokailuajan noin 6 tuntiin ja loput 18 tuntia kroppa saa lepoa. Tai oikeammin, noin12 tuntia se on kiireinen sulatellen vikaa ateriaa ja vain loput 6 tuntia sille jää aikaa keskittää kaikki potku muihin lempipuuhiinsa: korjailemaan ja parantamaan vaurioitaan. Monta tuntia sinä annat kehollesi korjausaikaa, jotta pysyt terveenä ja energisenä..? 💪🌹#pätkäpaasto #intermittentfasting #rakastakehoasi #ravinteetratkaisevateikalorit✌️#vehnänoras #lehtikaali #pinaatti #ituja #parsaa #oliiveja #luomua #hapankaali #oluthiiva(b-vitamiinit) #sieniä #jakaikkeamuuta”

Päivitetty vedestänousubondversio, edellisestä taisi olla jo …

Kirsi Salo Instagramissa : “Päivitetty vedestänousubondversio, edellisestä taisi olla jo kolmisen vuotta. Asiasta kukkaruukkuun, sen voin sanoa, että supertieteellinen tutkimukseni hiilareiden ja rasvan lihottavasta vaikutuksesta, siis kumpi on pahempi, on täällä Kolumbiassa joka kerta todistanut saman: hiilareilla lähtee heti tulemaan vauhdilla lisäkiloja. Suomessa läträän terveellistä rasvaa aikamoisia määriä (koska keto) ja paino pysyy ihan vakiona vuodesta toiseen. Täällä nappaan lisäkiloja ihan hedelmistä ja vehnän ottamisesta ruokavalioon. Huomioiden vielä, että täällä liikutaan ihan simona, niin totean tämän tutkimukseni suureksi Totuudeksi hiilareiden huonosta vaikutuksesta kehon tasapainoon 🥳😄 Olkoonkin n=1. Tai itse asiassa n=ainakin 4. Anyway, love my vahva, terve ja iloinen keho!! Aina valmiina seikkailuun ja täynnä riemua ✨🎶🥳💦 Seuraava Kolumbian retriitti maaliskuussa. Tule mukaan nautiskelemaan näistä huikeista paikoista! #kolumbia #kirsinretriitti #over50andfab #täyttäelämää #hyvinvointi #keto”

494 Likes, 15 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Päivitetty vedestänousubondversio, edellisestä taisi olla jo kolmisen vuotta. Asiasta…”

494 Likes, 15 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Päivitetty vedestänousubondversio, edellisestä taisi olla jo kolmisen vuotta. Asiasta kukkaruukkuun, sen voin sanoa, että supertieteellinen tutkimukseni hiilareiden ja rasvan lihottavasta vaikutuksesta, siis kumpi on pahempi, on täällä Kolumbiassa joka kerta todistanut saman: hiilareilla lähtee heti tulemaan vauhdilla lisäkiloja. Suomessa läträän terveellistä rasvaa aikamoisia määriä (koska keto) ja paino pysyy ihan vakiona vuodesta toiseen. Täällä nappaan lisäkiloja ihan hedelmistä ja vehnän ottamisesta ruokavalioon. Huomioiden vielä, että täällä liikutaan ihan simona, niin totean tämän tutkimukseni suureksi Totuudeksi hiilareiden huonosta vaikutuksesta kehon tasapainoon 🥳😄 Olkoonkin n=1. Tai itse asiassa n=ainakin 4. Anyway, love my vahva, terve ja iloinen keho!! Aina valmiina seikkailuun ja täynnä riemua ✨🎶🥳💦 Seuraava Kolumbian retriitti maaliskuussa. Tule mukaan nautiskelemaan näistä huikeista paikoista! #kolumbia #kirsinretriitti #over50andfab #täyttäelämää #hyvinvointi #keto”

Kirsi Salo on Instagram: “Flying high in Italy Ihana Angelo ajaa …

Kirsi Salo Instagramissa : “Flying high in Italy 🇮🇹 Ihana Angelo ajaa minua täällä kotimaisemissaan kaikkialle ympäriinsä, missä on mitään kaunista, kiehtovaa tai herkullista 🤗😁 Tutkimme historiallisia paikkoja ja luontoa aamusta aina auringonlaskuun asti ja rakennamme ohjelmaa Italian 7 vuorokauden retriitille 😍 Ihania juttuja tiedossa! 20 vierastamme saapuvat huomenna ❣️ #italianretriitti #maapallommeonihana #ystävyysjaymmärryssyntyykohtaamisista”

371 Likes, 9 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Flying high in Italy Ihana Angelo ajaa minua täällä kotimaisemissaan kaikkialle …

371 Likes, 9 Comments – Kirsi Salo (@kirsisalo) on Instagram: “Flying high in Italy 🇮🇹 Ihana Angelo ajaa minua täällä kotimaisemissaan kaikkialle ympäriinsä, missä on mitään kaunista, kiehtovaa tai herkullista 🤗😁 Tutkimme historiallisia paikkoja ja luontoa aamusta aina auringonlaskuun asti ja rakennamme ohjelmaa Italian 7 vuorokauden retriitille 😍 Ihania juttuja tiedossa! 20 vierastamme saapuvat huomenna ❣️ #italianretriitti #maapallommeonihana #ystävyysjaymmärryssyntyykohtaamisista”

Keywords: kirsi salo instagram