Jenny albrecht instagram

Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) • Instagram photos and videos

982 Followers, 791 Following, 230 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Albrecht (@zeni_albrecht)

Jenny Albrecht (@jenny_albrecht_photographer) • Instagram …

372 Followers, 52 Following, 44 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Albrecht (@jenny_albrecht_photographer)

Jenny Albrecht (@jenny_albrecht_) • Instagram photos and …

119 Followers, 225 Following, 30 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Albrecht (@jenny_albrecht_)

Jenny Albrecht (@j_roc_92) • Instagram photos and videos

Jenny Albrecht. 36 posts. 304 followers. 335 following. This Account is Private. Already follow j_roc_92? Log in to see their photos and videos.

Jenny Albrecht on Instagram: “Viime viikolla minulta kysyttiin …

83 Likes, 3 Comments – Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) on Instagram: “Viime viikolla minulta kysyttiin. “Saanko puhua sulle?” Tottakai saat. Kuuntelen.…”

Jenny Albrecht (@jxnxyaxb) • Instagram photos and videos

247 Followers, 260 Following, 8 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Albrecht (@jxnxyaxb)

Jenny Albrecht (@lovelife0605) • Instagram photos and videos

165 Followers, 238 Following, 82 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Albrecht (@lovelife0605)

Jenny Albrecht on Instagram: “Äitin poika#pilkillä#elämää …

Jenny Albrecht on Instagram: “Äitin poika#pilkillä#elämää#love#”

33 Likes, 0 Comments – Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) on Instagram: “Äitin poika#pilkillä#elämää#love#”

33 Likes, 0 Comments – Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) on Instagram: “Äitin poika#pilkillä#elämää#love#”

Jenny Albrecht on Instagram: “Suurkiitos mallille, jonka …

37 Likes, 4 Comments – Jenny Albrecht (@persekirja) on Instagram: “Suurkiitos mallille, jonka järjestysnumero on tällä hetkellä unohduksissa.

Mielenterveysviikkoa vietetään 15.–22.11.2020 – Instagram

Jenny Albrecht on Instagram: “Mielenterveysviikkoa vietetään 15.–22.11.2020″Tämän vuoden teema on Mistä tietää? ja sen tavoitteena on rohkaista ihmisiä pohtimaan omaa vointiaan ja hakemaan apua mielen haasteisiin ajoissa.Pienikin tunne siitä, ettei voi hyvin, on syy hakea ja saada apua.– Masennusta tai uupumista voi olla vaikea itse tunnistaa, sillä ne hiipivät elämään usein pikkuhiljaa lähes huomaamatta. Ihminen alkaa pitää pahaa oloansa normaalina tai ei usko, että oma olo olisi riittävän huono avun saamiseksi. Mutta koskaan ei ole liian aikaista hakea apua, sanoo Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka.Joka viides suomalainen sairastaa jotakin mielenterveyden häiriötä ja ainakin joka kymmenes suomalainen kokee elämänsä varrella vähintään yhden vakavan masennusjakson. Silti 33 prosenttia eli kolmannes mielenterveysongelmia kokeneista kertoo hävenneensä hoitoon hakeutumista.– Jokaisella on oikeus hakea apua mielen haasteisiin ilman häpeää, ja tämän eteen teemme työtä jatkuvasti, jotta mielenterveyden ongelmiin liittyvä stigma häviäisi. Kun yhä useampi kertoo avoimesti hakeneensa apua, muidenkin kynnys siihen madaltuu. Myös se auttaa, jos läheinen rohkaistuu sanomaan toiselle huomanneensa, ettei kaikki ehkä ole hyvin ja voisi olla hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen”(mielenterveyden keskusliitto) Ei ole häpeä pyytää apua, se on suurta rohkeutta. Itse ajattelin käydä koulu psykologin luona juttelemassa ihan vain sen takia, että nyt tuntuu siltä. Tyhjentämässä ajatuksia ammattilaiselle, sitä varten he ovat 💚 Kannustan teitä ihmisiä puhumaan ja hakemaan apua, jos vähänkin tuntuu siltä.#mielenterveysviikko #mistätietää #masennus #mielenterveysongelmat#taklaastigma #puhukaa#enhylkääitseäni #eiolehäpeäVoidaan hyvin ja huolehditaan toverista 💚”

81 Likes, 1 Comments – Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) on Instagram: “Mielenterveysviikkoa vietetään 15.–22.11.2020 “Tämän vuoden teema on Mistä tietää? ja …

81 Likes, 1 Comments – Jenny Albrecht (@zeni_albrecht) on Instagram: “Mielenterveysviikkoa vietetään 15.–22.11.2020″Tämän vuoden teema on Mistä tietää? ja sen tavoitteena on rohkaista ihmisiä pohtimaan omaa vointiaan ja hakemaan apua mielen haasteisiin ajoissa.Pienikin tunne siitä, ettei voi hyvin, on syy hakea ja saada apua.– Masennusta tai uupumista voi olla vaikea itse tunnistaa, sillä ne hiipivät elämään usein pikkuhiljaa lähes huomaamatta. Ihminen alkaa pitää pahaa oloansa normaalina tai ei usko, että oma olo olisi riittävän huono avun saamiseksi. Mutta koskaan ei ole liian aikaista hakea apua, sanoo Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka.Joka viides suomalainen sairastaa jotakin mielenterveyden häiriötä ja ainakin joka kymmenes suomalainen kokee elämänsä varrella vähintään yhden vakavan masennusjakson. Silti 33 prosenttia eli kolmannes mielenterveysongelmia kokeneista kertoo hävenneensä hoitoon hakeutumista.– Jokaisella on oikeus hakea apua mielen haasteisiin ilman häpeää, ja tämän eteen teemme työtä jatkuvasti, jotta mielenterveyden ongelmiin liittyvä stigma häviäisi. Kun yhä useampi kertoo avoimesti hakeneensa apua, muidenkin kynnys siihen madaltuu. Myös se auttaa, jos läheinen rohkaistuu sanomaan toiselle huomanneensa, ettei kaikki ehkä ole hyvin ja voisi olla hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen”(mielenterveyden keskusliitto) Ei ole häpeä pyytää apua, se on suurta rohkeutta. Itse ajattelin käydä koulu psykologin luona juttelemassa ihan vain sen takia, että nyt tuntuu siltä. Tyhjentämässä ajatuksia ammattilaiselle, sitä varten he ovat 💚 Kannustan teitä ihmisiä puhumaan ja hakemaan apua, jos vähänkin tuntuu siltä.#mielenterveysviikko #mistätietää #masennus #mielenterveysongelmat#taklaastigma #puhukaa#enhylkääitseäni #eiolehäpeäVoidaan hyvin ja huolehditaan toverista 💚”

Keywords: jenny albrecht instagram