Emma kimiläinen instagram

Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) • Instagram photos and …

52.1k Followers, 731 Following, 1075 Posts – See Instagram photos and videos from Emma Kimiläinen (@emmakimilainen)

Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) • Instagram photos and …

Racing driver & adrenaline junkie from Finland!

Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) • Instagram-kuvat ja

Racing driver & adrenaline junkie from Finland!

Emma Kimiläinen on Instagram: “Vitsi miten kiva päivä ja hyvä …

Emma Kimiläinen on Instagram: “Vitsi miten kiva päivä ja hyvä mieli!! Lähettiin @voncarita kanssa suunnittelemaan ja keräämään kasaan tuotelahjoitusta muutama viikko sitten HUSin hoitohenkilökunnalle, koska haluttiin jotenkin olla mukana auttamassa, piristämässä ja konkreettisesti näyttämässä arvostusta heidän työtään kohtaan (kun palkankorotukseksi emme voi muuttua). Teho-osastot ja hoitajat ovat joutuneet todella koville näinä aikoina ja oon äärimmäisen iloinen, että saatiin monta upeaa brändiä ja yrittäjää mukaan lahjoitukseen. Kaikista tuotteista ja palveluista on varmasti iloa ja ollaan kiitollisia ihan niistä jokaisesta. Kiitos myös HUSille hyvästä yhteistyöstä ja siitä että luotitte meihin. Uskotaan, että jokin näin konkreettinen varmasti piristää tällä hetkellä Kirurgisen sairaalan tehohoitoyksikön hoitajia. 🙏💕Mukana hyvän mielen lahjoituksessa olivat: @frameda @leaderfoods @promour.fi ja #vidavitamiini@harmoniaksm66 #perskindol@aspirebrandseurope@batiste_nordics @salomonsuomi @marsaana / @acofinland / @thebudgiecollective@autotalolaakkonen@herotreeni @hierontahuone_vpk@suveyy @timohelanderphotography ..#hyväntekeväisyys #lahjoitus #teehyvää #hoitohenkilökunta #hoitajat #sairaanhoitajat”

844 Likes, 18 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Vitsi miten kiva päivä ja hyvä mieli!! Lähettiin @voncarita kanssa suunnittelemaan …

843 Likes, 18 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Vitsi miten kiva päivä ja hyvä mieli!! Lähettiin @voncarita kanssa suunnittelemaan ja keräämään kasaan tuotelahjoitusta muutama viikko sitten HUSin hoitohenkilökunnalle, koska haluttiin jotenkin olla mukana auttamassa, piristämässä ja konkreettisesti näyttämässä arvostusta heidän työtään kohtaan (kun palkankorotukseksi emme voi muuttua). Teho-osastot ja hoitajat ovat joutuneet todella koville näinä aikoina ja oon äärimmäisen iloinen, että saatiin monta upeaa brändiä ja yrittäjää mukaan lahjoitukseen. Kaikista tuotteista ja palveluista on varmasti iloa ja ollaan kiitollisia ihan niistä jokaisesta. Kiitos myös HUSille hyvästä yhteistyöstä ja siitä että luotitte meihin. Uskotaan, että jokin näin konkreettinen varmasti piristää tällä hetkellä Kirurgisen sairaalan tehohoitoyksikön hoitajia. 🙏💕Mukana hyvän mielen lahjoituksessa olivat: @frameda @leaderfoods @promour.fi ja #vidavitamiini@harmoniaksm66 #perskindol@aspirebrandseurope@batiste_nordics @salomonsuomi @marsaana / @acofinland / @thebudgiecollective@autotalolaakkonen@herotreeni @hierontahuone_vpk@suveyy @timohelanderphotography ..#hyväntekeväisyys #lahjoitus #teehyvää #hoitohenkilökunta #hoitajat #sairaanhoitajat”

Emma Kimiläinen on Instagram: “Happy holidays to everyone …

Emma Kimiläinen Instagramissa : “Happy holidays to everyone ❣😊Hyvää joulunaikaa!…#happyholidays #merrychristmas🎄 #hyvääjoulua”

1736 Likes, 23 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Happy holidays to everyone ❣ Hyvää joulunaikaa!

1,734 Likes, 23 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Happy holidays to everyone ❣😊Hyvää joulunaikaa!…#happyholidays #merrychristmas🎄 #hyvääjoulua”

My way of finding out if the trunk is big enough! Hei, vielä …

Emma Kimiläinen on Instagram: “My way of finding out if the trunk is big enough! Hei, vielä muuten kerkeää osallistumaan tämän uudistuneen BMW 1-sarjalaisen viikon koeajoarvontaan tossa mun toiseksi edellisessä postauksessa, jossa on auton kuva ekana. Käykää siihen kuvaan kommentoimassa kenet veisit ajelulle tuon viikon aikana. Voittaja ratkeaa huomenna! 😊Arvonta tehdään yhteistyössä @autotalolaakkonen ja @bmw.suomi kanssa. Lykkyä pyttyyn!..📷: @markus.markkanen #laakkonen #autotalolaakkonen #bmwsuomi #bmw #kaupallinenyhteistyö #ajamiseniloa #bmwexperience #bmw1”

1256 Likes, 28 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “My way of finding out if the trunk is big enough! Hei, vielä muuten kerkeää …

1,254 Likes, 28 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “My way of finding out if the trunk is big enough! Hei, vielä muuten kerkeää osallistumaan tämän uudistuneen BMW 1-sarjalaisen viikon koeajoarvontaan tossa mun toiseksi edellisessä postauksessa, jossa on auton kuva ekana. Käykää siihen kuvaan kommentoimassa kenet veisit ajelulle tuon viikon aikana. Voittaja ratkeaa huomenna! 😊Arvonta tehdään yhteistyössä @autotalolaakkonen ja @bmw.suomi kanssa. Lykkyä pyttyyn!..📷: @markus.markkanen #laakkonen #autotalolaakkonen #bmwsuomi #bmw #kaupallinenyhteistyö #ajamiseniloa #bmwexperience #bmw1”

radiosuomipop #menopaluu back in business taas … – Instagram

Emma Kimiläinen on Instagram: “@radiosuomipop #menopaluu back in business taas kesäkuussa @harrimoisio ja @arttutt kanssa! 😍 #matkapahoinvointi #matkaseura #radiogaala2017 #radiogaala #radiosuomipop #kaikkeaparasta #huaweiphotography #leica #OO”

603 Likes, 8 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “@radiosuomipop #menopaluu back in business taas kesäkuussa @harrimoisio ja @arttutt …

603 Likes, 8 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “@radiosuomipop #menopaluu back in business taas kesäkuussa @harrimoisio ja @arttutt kanssa! 😍 #matkapahoinvointi #matkaseura #radiogaala2017 #radiogaala #radiosuomipop #kaikkeaparasta #huaweiphotography #leica #OO”

Emma Kimiläinen on Instagram: “Kenestä tulee kautta aikojen …

Emma Kimiläinen on Instagram: “Kenestä tulee kautta aikojen ensimmäinen #circuitEmotorsports voittaja, joka kuittaa itselleen F1 testiajon Williamsilla? Onko se peliharrastaja, tosielämän prokuski vai julkisuudesta tuttu henkilö? Sen etsintä alkaa lauantaina @subsuomi’lla @palanderkalle’n kanssa. #circuitfi #esports @circuitemotorsport”

242 Likes, 1 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Kenestä tulee kautta aikojen ensimmäinen #circuitEmotorsports voittaja, …

242 Likes, 1 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Kenestä tulee kautta aikojen ensimmäinen #circuitEmotorsports voittaja, joka kuittaa itselleen F1 testiajon Williamsilla? Onko se peliharrastaja, tosielämän prokuski vai julkisuudesta tuttu henkilö? Sen etsintä alkaa lauantaina @subsuomi’lla @palanderkalle’n kanssa. #circuitfi #esports @circuitemotorsport”

Haluatko oppia ajamaan radalla kovaa tai ylipäätään kokeilla …

Emma Kimiläinen Instagramissa : “Haluatko oppia ajamaan radalla kovaa tai ylipäätään kokeilla rata-ajoa omalla prätkällä tai autolla? Ilmoittaudu perjantain 13.7 AL-ratapäiviin Alastaroon https://www.autoliitto.fi/node/3761. Vielä muutamat paikat jäljellä. Prätkät klo 10-15 ja autot klo 15-20. Mä oon kouluttamassa autoja ja Lauri Oksanen sekä Jani Vaahtera prätkiä. I enjoy racing but I also enjoy coaching people how to drive; on track, on snow, fast, safely… Ok, except being a driving school instructor. 😅 On friday at Alastaro Circuit there’s a possibility to drive on track with your own car and be instructed by me. 📷: @fotomotuke _____________@autoliitto_official #alratapäivät #autoliitto #ratapäivä #trackday #ferrari488 #luxurycollectionautomobiles”

1432 Likes, 22 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Haluatko oppia ajamaan radalla kovaa tai ylipäätään kokeilla rata-ajoa omalla …

1,427 Likes, 22 Comments – Emma Kimiläinen (@emmakimilainen) on Instagram: “Haluatko oppia ajamaan radalla kovaa tai ylipäätään kokeilla rata-ajoa omalla prätkällä tai autolla? Ilmoittaudu perjantain 13.7 AL-ratapäiviin Alastaroon https://www.autoliitto.fi/node/3761. Vielä muutamat paikat jäljellä. Prätkät klo 10-15 ja autot klo 15-20. Mä oon kouluttamassa autoja ja Lauri Oksanen sekä Jani Vaahtera prätkiä. I enjoy racing but I also enjoy coaching people how to drive; on track, on snow, fast, safely… Ok, except being a driving school instructor. 😅 On friday at Alastaro Circuit there’s a possibility to drive on track with your own car and be instructed by me. 📷: @fotomotuke _____________@autoliitto_official #alratapäivät #autoliitto #ratapäivä #trackday #ferrari488 #luxurycollectionautomobiles”

Keywords: emma kimiläinen instagram