Edu kehäkettunen instagram

Edu Kehäkettunen (@edumania2017) • Instagram photos and …

11.2k Followers, 1149 Following, 3065 Posts – See Instagram photos and videos from Edu Kehäkettunen (@edumania2017)

Edu Kehäkettunen on Instagram: “Tiedote …

Edu Kehäkettunen Instagramissa : “Tiedote: supermegavaiheilun ja faijailun vuoksi julkaisematta jääneet ”Edumania-elokuvan boksi” sekä ”Rakkauden Sedu” 7” nytkähtävät tänään eteenpäin. Boksi tulee pukinkonttiin ja Pertulle omistettu seiska julkaistaan heti, kun se kädessä. Seiskan tuotot menevät lyhentämättömänä Pertun vaimolle ja lapsille. P.S. Ei Olariakaan rakennettu päivässä!! @fliprrrr @mattila.tommi”

417 Likes, 9 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Tiedote: supermegavaiheilun ja faijailun vuoksi julkaisematta jääneet …

417 Likes, 9 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Tiedote: supermegavaiheilun ja faijailun vuoksi julkaisematta jääneet ”Edumania-elokuvan boksi” sekä ”Rakkauden Sedu” 7” nytkähtävät tänään eteenpäin. Boksi tulee pukinkonttiin ja Pertulle omistettu seiska julkaistaan heti, kun se kädessä. Seiskan tuotot menevät lyhentämättömänä Pertun vaimolle ja lapsille. P.S. Ei Olariakaan rakennettu päivässä!! @fliprrrr @mattila.tommi”

Edu Kehäkettunen on Instagram: “Olemme suorastaan otettuja …

Edu Kehäkettunen Instagramissa : “Olemme suorastaan otettuja siitä, että jengi on välillä vähän jopa hiessä, kun eivät ole päässeet näkemään Edumania-elokuvaa pop up näytöksiimme. Paljon tulee myös kysymyksiä, milloin leffa tulee digilevitykseen? No, pelin nimi on se, että suunnitelmamme on saada budjetti kasaan jatko-osaa varten, joten leffa tulee digilevitykseen vasta joskus v. 2019-2020 paikkeilla, eli samaan aikaan, kun jatko-osamme Edumania III Suuri Espoolainen Aikamatkailu eli Kadonneen Kakkosen Metsästys tulee ulos. Teidän tehtävänä on siis tulla katsomaan leffa pop up näytöksiimme ja tukemaan toimintaammme, että saamme tämän kunnianhimoisen suunnitelmamme toteutettua. Seuraava näytös Kallion Mascotissa perjantaina 19.1. klo 20.00, liput 12€ @mattila.tommi @taakiborsta”

419 Likes, 21 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Olemme suorastaan otettuja siitä, että jengi on välillä vähän jopa hiessä, …

419 Likes, 21 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Olemme suorastaan otettuja siitä, että jengi on välillä vähän jopa hiessä, kun eivät ole päässeet näkemään Edumania-elokuvaa pop up näytöksiimme. Paljon tulee myös kysymyksiä, milloin leffa tulee digilevitykseen? No, pelin nimi on se, että suunnitelmamme on saada budjetti kasaan jatko-osaa varten, joten leffa tulee digilevitykseen vasta joskus v. 2019-2020 paikkeilla, eli samaan aikaan, kun jatko-osamme Edumania III Suuri Espoolainen Aikamatkailu eli Kadonneen Kakkosen Metsästys tulee ulos. Teidän tehtävänä on siis tulla katsomaan leffa pop up näytöksiimme ja tukemaan toimintaammme, että saamme tämän kunnianhimoisen suunnitelmamme toteutettua. Seuraava näytös Kallion Mascotissa perjantaina 19.1. klo 20.00, liput 12€ @mattila.tommi @taakiborsta”

Edu Kehäkettunen on Instagram: “Tomaattisatoa odotellessa”

edumania2017 On tää uus kaveri ja perheenjäsen ihan helvetin kiva!

Edu Kehäkettunen (@edumania2017) • Instagram photos and …

11.2k Followers, 1149 Following, 3027 Posts – See Instagram photos and …

Huomenna Edumania-elokuva kolmatta kertaa Turggusessa …

75 Likes, 1 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: …

Edu Kehäkettunen (@edumania2017) • Fotky a … – Instagram

11,2 tis. sledujících, 1 148 sleduje, 3 025 příspěvků – podívejte se na …

Edu Kehäkettunen on Instagram: “Voihan perse. Tajusin just …

Edu Kehäkettunen Instagramissa : “Voihan perse. Tajusin just, etten voi enää päästä Sports Illustratedin kanteen Speedot jalassa”

735 Likes, 33 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Voihan perse. Tajusin just, etten voi enää päästä Sports Illustratedin kanteen …

735 Likes, 33 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Voihan perse. Tajusin just, etten voi enää päästä Sports Illustratedin kanteen Speedot jalassa”

10/10 @oldhelsinki @mymgallery – Instagram

Edu Kehäkettunen on Instagram: “10/10 @oldhelsinki @mymgallery”

61 Likes, 0 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “10/10 @oldhelsinki @mymgallery”

61 Likes, 0 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “10/10 @oldhelsinki @mymgallery”

edumania2017 – Instagram

Edu Kehäkettunen Instagramissa : “Tänään heitettiin sellainen ehdotus ilmoille, että minä ja Sacha voitaisiin selostaa Tokion vuoden 2020 kesäolympialaisten skeittaukset YLE:lle. Ensiksi olin silleen, että ei mitään toivoo, mutta kun hetken mietin asiaa, niin olinkin silleen, että jumalauta, täähän olisi täysin meidän juttu!!! Varsinkin, kun tunnetaan Suomen joukkueenjohtaja Samuli Heino helvetin hyvin ja luultavasti myös puoli joukkuetta, sekä ymmärretään lajin päälle, jonka historia on myös tuttu. Kumpikin meistä on tämän lisäksi toimittanut mediassa rullalautailuohjelmaa vuosien saatossa – Sacha MoonTv:llä ja minä Radio Helsingissä. Meillä on myös hyviä kokemuksia arvokisoista. Viimeksi, kun oltiin ulkomailla Ihanfinaalissa 2011 Bratislavassa, niin Suomen lätkäjengi voitti kultaa! Me Sachan kanssa ollaan aina oltu sellaisia jamppoja, ettemme tarjoa ikinä itseämme minnekään, joten jos nyt kerran elämässään. Yleisradio, ottakaa yhteyttä, niin saadaan tää jiiriin nopeasti. Tehdään sellainen spektaakkeli, joka muistetaan ja pitkään!! @sacharemling @samheino @alpolandia @samivalikangas @yleurheilu @ylepuhe”

819 Likes, 55 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Tänään heitettiin sellainen ehdotus ilmoille, että minä ja Sacha voitaisiin …

818 Likes, 52 Comments – Edu Kehäkettunen (@edumania2017) on Instagram: “Tänään heitettiin sellainen ehdotus ilmoille, että minä ja Sacha voitaisiin selostaa Tokion vuoden 2020 kesäolympialaisten skeittaukset YLE:lle. Ensiksi olin silleen, että ei mitään toivoo, mutta kun hetken mietin asiaa, niin olinkin silleen, että jumalauta, täähän olisi täysin meidän juttu!!! Varsinkin, kun tunnetaan Suomen joukkueenjohtaja Samuli Heino helvetin hyvin ja luultavasti myös puoli joukkuetta, sekä ymmärretään lajin päälle, jonka historia on myös tuttu. Kumpikin meistä on tämän lisäksi toimittanut mediassa rullalautailuohjelmaa vuosien saatossa – Sacha MoonTv:llä ja minä Radio Helsingissä. Meillä on myös hyviä kokemuksia arvokisoista. Viimeksi, kun oltiin ulkomailla Ihanfinaalissa 2011 Bratislavassa, niin Suomen lätkäjengi voitti kultaa! Me Sachan kanssa ollaan aina oltu sellaisia jamppoja, ettemme tarjoa ikinä itseämme minnekään, joten jos nyt kerran elämässään. Yleisradio, ottakaa yhteyttä, niin saadaan tää jiiriin nopeasti. Tehdään sellainen spektaakkeli, joka muistetaan ja pitkään!! @sacharemling @samheino @alpolandia @samivalikangas @yleurheilu @ylepuhe”

Keywords: edu kehäkettunen instagram