Alisa vainio instagram

Alisa (@alisavainio) • Instagram photos and videos

6959 Followers, 484 Following, 46 Posts – See Instagram photos and videos from Alisa (@alisavainio)

Alisa fiilistelemässä helmikuussa lanseerattavaa Alisa Vainio

Salvos Instagramissa : “Alisa fiilistelemässä helmikuussa lanseerattavaa Alisa Vainio -mallistoa. #alisavainio #salvosfinland “

31 Likes, 0 Comments – Salvos (@salvosfinland) on Instagram: “Alisa fiilistelemässä helmikuussa lanseerattavaa Alisa Vainio -mallistoa. #alisavainio…”

31 Likes, 0 Comments – Salvos (@salvosfinland) on Instagram: “Alisa fiilistelemässä helmikuussa lanseerattavaa Alisa Vainio -mallistoa. #alisavainio #salvosfinland “

Alisa Vainio juoksi yleisön kannustaessa 10 000 metrillä …

Yleisurheilu Instagramissa : “Alisa Vainio juoksi yleisön kannustaessa 10 000 metrillä upean soolojuoksun, jonka päätteeksi EM-raja jäi vain reilun 12 sekunnin päähän. Toivotaan Alisalle paljon terveyttä ja ehjiä treeniviikkoja ja -vuosia, paljon on varmasti vielä tulossa 😊✌👏🏅#kalevankisat #yleisurheilu #alisavainio(Kuva: Anssi Mäkinen)”

1627 Likes, 7 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Alisa Vainio juoksi yleisön kannustaessa 10 000 metrillä upean soolojuoksun, …

1,627 Likes, 7 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Alisa Vainio juoksi yleisön kannustaessa 10 000 metrillä upean soolojuoksun, jonka päätteeksi EM-raja jäi vain reilun 12 sekunnin päähän. Toivotaan Alisalle paljon terveyttä ja ehjiä treeniviikkoja ja -vuosia, paljon on varmasti vielä tulossa 😊✌👏🏅#kalevankisat #yleisurheilu #alisavainio(Kuva: Anssi Mäkinen)”

Alisa Vainio juoksi jo kolmannen 10 000 metrin kilpailun …

Yleisurheilu Instagramissa : “Alisa Vainio juoksi jo kolmannen 10 000 metrin kilpailun vajaan kuukauden sisään. Lappeenrannan Kimpisen kentällä upeasti kannustanut yleisö siivitti Vainion soolojuoksuna omaan kesän parhaaseen 33.27,04. EM-raja jäi reilun 7 sekunnin päähän. – Alku meni niin kuin ei mitään. Lopussa alkoi vähän painaa, kun ei ole kovia vetotreenejä alla, Vainio sanoi ja kaavaili, että kympin ennätyksen kimppuun voisi käydä Tampereella Ruotsi-ottelussa elo-syyskuun taitteessa. #yleisurheilu #kestävyysjuoksu @alisavainio @lappeenrannanurheilumiehet #kimpinen #ruotsiottelu”

1187 Likes, 2 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Alisa Vainio juoksi jo kolmannen 10 000 metrin kilpailun vajaan kuukauden sisään.

1,186 Likes, 2 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Alisa Vainio juoksi jo kolmannen 10 000 metrin kilpailun vajaan kuukauden sisään. Lappeenrannan Kimpisen kentällä upeasti kannustanut yleisö siivitti Vainion soolojuoksuna omaan kesän parhaaseen 33.27,04. EM-raja jäi reilun 7 sekunnin päähän. – Alku meni niin kuin ei mitään. Lopussa alkoi vähän painaa, kun ei ole kovia vetotreenejä alla, Vainio sanoi ja kaavaili, että kympin ennätyksen kimppuun voisi käydä Tampereella Ruotsi-ottelussa elo-syyskuun taitteessa. #yleisurheilu #kestävyysjuoksu @alisavainio @lappeenrannanurheilumiehet #kimpinen #ruotsiottelu”

Alisa Vainio viimeiselle kierrokselle naisten SM-maratonin …

FinlandiaMarathon Instagramissa : “Alisa Vainio viimeiselle kierrokselle naisten SM-maratonin johdossa.”

59 Likes, 0 Comments – FinlandiaMarathon (@finlandiamarathon) on Instagram: “Alisa Vainio viimeiselle kierrokselle naisten SM-maratonin johdossa.”

59 Likes, 0 Comments – FinlandiaMarathon (@finlandiamarathon) on Instagram: “Alisa Vainio viimeiselle kierrokselle naisten SM-maratonin johdossa.”

Yleisurheilu on Instagram: “Alisa Vainio juoksi mainion 10 000 …

1111 Likes, 5 Comments – Yleisurheilu (@yleisurheilu) on Instagram: “Alisa Vainio juoksi mainion 10 000 metrin ajan 33.54,37 Jämsän karnevaaleille.

Kuvaus Helsingin Sanomille, kohteena juoksija Alisa Vainio …

Arttu Muukkonen Instagramissa : “Kuvaus Helsingin Sanomille, kohteena juoksija Alisa Vainio askeettisessa treenikopissaan..Vainio on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja välillä ajatuksissaan, mutta mielestäni hänen silmissään tuntuu sellainen tahto menestyä…#photoshoot #kuvajournalismi #alisavainio”

86 Likes, 0 Comments – Arttu Muukkonen (@arttumuukkonen) on Instagram: “Kuvaus Helsingin Sanomille, kohteena juoksija Alisa Vainio askeettisessa …

86 Likes, 0 Comments – Arttu Muukkonen (@arttumuukkonen) on Instagram: “Kuvaus Helsingin Sanomille, kohteena juoksija Alisa Vainio askeettisessa treenikopissaan..Vainio on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja välillä ajatuksissaan, mutta mielestäni hänen silmissään tuntuu sellainen tahto menestyä…#photoshoot #kuvajournalismi #alisavainio”

Alisa Vainio Helsingin-Sanomien haastattelussa … – Instagram

Lappeenrannan Urheilu-Miehet on Instagram: “Alisa Vainio Helsingin-Sanomien haastattelussa. Juttu luettavissa osoitteessa www.hs.fi #yleisurheilu #Lappeenranta #LUM #trackandfield #AlisaVainio @alisavainio”

78 Likes, 0 Comments – Lappeenrannan Urheilu-Miehet (@lappeenrannanurheilumiehet) on Instagram: “Alisa Vainio Helsingin-Sanomien haastattelussa.

78 Likes, 0 Comments – Lappeenrannan Urheilu-Miehet (@lappeenrannanurheilumiehet) on Instagram: “Alisa Vainio Helsingin-Sanomien haastattelussa. Juttu luettavissa osoitteessa www.hs.fi #yleisurheilu #Lappeenranta #LUM #trackandfield #AlisaVainio @alisavainio”

Kestävyysjuoksija Alisa Vainio teki paluun kilparadoille tänä …

288 Likes, 6 Comments – Yle Lappeenranta (@yle_lappeenranta) on Instagram: “Kestävyysjuoksija Alisa Vainio teki paluun kilparadoille tänä syksynä reilun …

Keywords: alisa vainio instagram